
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2מניחים את הדג בקערה עם שמן הזית המלח והפלפל כך שהשמן יעטוף את כל צדי הדג. על משטח העבודה מניחים את ניר הכסף ובמרכזו את ריבוע הפרגמנט מניחים מעל את פילה הדג כשהעור כלפי מטה. 3באותה קערה מערבבים את הירקות ומתבלים, מניחים מעל כל דג מתערובת הירקות ומעל כל זה יוצקים כף יין לבן וכף מיץ לימון. 4סוגרים בסגירה הרמטית את מעטפת ניר הכסף ראשית 2 קיפולים מהצד העליון ואז 2 קיפולים נוספים מכל צד, מניחים על תבנית אפיה שטוחה וחוזרים חלילה על כל 3 הפילה הנותרים. 5אופים כ-20 דקות. תגיות:דג וירקות אפויים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |