אוכל
אוכל
דגים

לוקוס, במיה ופריקי

מעדן דגים וחיטה ירוקה קלוייה

|מועדון ארוחת הערב| פורסם18:00
מנה עיקרית - דג לוקוס עם במיה ופריקי
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כוסות פריקי

  • שמן זית
  • 3 שיני שום קלופות
  • 6 עגבניות קצוצות
  • קילו במיה
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור בזיליקום
  • צרור נענע
  • כ-300 גרם פילה לוקוס
  • לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

1שוטפים את הפריקי ומבשלים בסיר עם 4 כוסות מים, כ-20 דקות.2. מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים שום ועגבניות קצוצות ומטגנים כ-5 דקות.3. מוסיפים את הבמיה ותערובת קצוצה של כוסברה, פטרוזיליה בזיליקום ונענע, מוסיפים כחצי כוס מים ומבשלים עד שהבמיה מוכנה.4. חותכים את הפילה לנתחים לא גדולים, סוחטים עליהם מעט מיץ לימון ומוסיפים לתבשיל.5. מגישים תלולית פריקי, ומסביבה לוקוס ובמיה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il