
דניס אפוי בתנור עם עשבי תבליןהדרך הפשוטה, המהירה והטעימה ביותר להכין דג אפוי בתנור![]() צילום: nilgun bostanci, Istock |
המצרכים (4 מנות):
לסלסה
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חורצים 3 חריצים בכל צד של הדג באלכסון, כלומר כ-6 חריצים בדג. 3אל בטן הדג מכניסים רוזמרין, כוסברה, שמיר, קורנית, שום, מלח ופלפל. 4מורחים שמן זית על כל צידי הדג ומתבלים במלח גס. 5מכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ-20 דקות. 6מערבבים את כל מרכיבי הסלסה ויוצקים על הדג לפני הגשה לשולחן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |