1ממלאים קערת זכוכית (אפשר גם מקרמיקה או חרסינה) בינונית בגודלה במים עד כסנטימטר מהדפנות. חשוב להקפיד שהשכבה העליונה של הקרח דקה. יש לבדוק שוב ושוב את המקפיא עד לקבלת תוצאה נכונה. כאשר השכבה העליונה קופאת, יוצרים בה שני חורים קטנים, אחד מצד ימין ואחד משמאל, על מנת לחלץ את המים.
2מרחיבים את אחד החורים עד לגודל של 2 ס"מ.
3הסלט: מערבבים את דג הים עם שמן הזית, שמן האגוזים, המלח והסברס האדום.
4מעבירים את כל המרכיבים דרך החור הגדול יותר בקרח. מפזרים מעל הקרח לואיזה קצוצה דק, סוכר, אבקת קוקוס, דבש ולימון.
5לוקחים כף ודופקים בעדינות על הקרח, כשהשכבה העליונה מתחילה להתפצח. אוכלים עם הקרח.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים