
טונה אדומה ברוטב יין פורטמתכון של השף אבירם דותן![]() צילום: David Murray, GettyImages IL |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מוציאים את הדג מהמקרר חצי שעה לפני השימוש על מנת שיהיה בטמפרטורה החדר. 2. מחממים מחבת היטב, מוסיפים חמאה ומניחים את הדג על המחבת, מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס. 3. צורבים דקה מכל כיוון, לא יותר כי הדג עלול להתייבש. לאחר סגירה של הדג מכל כיוון מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה. הדג מבחוץ עשוי אבל מבפנים צבע הדג יהיה עדין ורוד (וזו המידה המדויקת כדי שיהיה עסיסי ולא יבש). 4. מגישים את המנה עם ירקות ירוקים מאודים או פירה מעודן ומפזרים את הרוטב מעל הדג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |