
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הדג במי מלח וחתיכות לימון במשך שעתיים לפחות. 2חותכים את תפוח האדמה ואת הגזר לפרוסות. 3חותכים את הפלפלים לרצועות (את הפלפל האדום ואת הפלפל החריף). 4מטגנים חצי טיגון את התפו"א, את הגזרים ואת הפלפלים- כל אחד בנפרד. 5לשמן שנותר במחבת מוסיפים כפית פפריקה ומערבבים. 6מסדרים בסיר דגים את כל הירקות המטוגנים בשכבות, עליהם שמים את הדגים ומעליהם שמים את הלימונים שהיו מושרים עם הדג. 7מערבבים בבלנדר את המים בהם הושרו הדגים, גבעולי כוסברה, חופן צלפים ו-100 גרם שיבולת שועל. 8שופכים את כל הנוזלים על הדגים ומוסיפים את השמן עם הפפריקה. 9לפני סגירת המכסה מוסיפים מעט מלח גס. 10מבשלים על אש בינונית למשך 20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |