אוכל
אוכל
דגים

פילה מוסר, גבינת קשקבל ופירה אפונה

פילה דג עסיסי בתיבול מעודן של שום ויין לבן על מצע פירה אפונה קטיפתי

|מחלבות "גבינות השומרון"| פורסם11:40
פילה מוסר (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:1.73reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 מנות דג מוסר במשקל 200 גרם מפולט ונקי מעצמות

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 ק"ג אפונה קפואה
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס יין לבן יבש
  • 200 גרם גבינת קשקבל

אופן ההכנה:

1טוחנים במעבד מזון אפונה שהופשרה עם 1/4 כוס שמן זית, 2 שיני שום מלח ופלפל.

2מניחים במגש את הדגים, מטפטפים מעל 1/4 כוס יין לבן יבש ו1/4 כוס שמן זית. מתבלים במעט פלפל שחור גרוס ומלח ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.

3להגשה: שמים בצלחת כף פירה אפונה, מניחים עליה את הדג ומעליו 50 גרם גבינת קשקבל.

4מכניסים לתנור לדקה נוספת. לאחר שהגבינה מומסת, מפזרים מעל מעט מלח אטלנטי. (המלח האטלנטי על גבינת הקשקבל, מעצים את טעמה של הגבינה)

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il