
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון אפונה שהופשרה עם 1/4 כוס שמן זית, 2 שיני שום מלח ופלפל. 2מניחים במגש את הדגים, מטפטפים מעל 1/4 כוס יין לבן יבש ו1/4 כוס שמן זית. מתבלים במעט פלפל שחור גרוס ומלח ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות. 3להגשה: שמים בצלחת כף פירה אפונה, מניחים עליה את הדג ומעליו 50 גרם גבינת קשקבל. 4מכניסים לתנור לדקה נוספת. לאחר שהגבינה מומסת, מפזרים מעל מעט מלח אטלנטי. (המלח האטלנטי על גבינת הקשקבל, מעצים את טעמה של הגבינה) ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |