אוכל
אוכל
דגים

קציצות דג לוקוס וגרגרי חומוס

הכינו את הלחם הטרי: קציצות מלוקוס, מלך הדגים, שמשכשכות בתוך רוטב חריף עם עגבניות, גרגרי חומוס, פפריקה ושום

|מאסטר שף VIP| פורסם13:22
קציצות דג ברוטב אדום חריף (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:2.912reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לקציצות:

  • 300 גרם לוקוס
  • צרור כוסברה
  • 5 שיני שום
  • מלח
  • פלפל

לרוטב:

  • שמן
  • כף פפריקה מתוקה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • צ'ילי גרוס
  • מלח
  • פלפל
  • 2 עגבניות גדולות מגורדות
  • פלפל ירוק, חריף חתוך לרצועות
  • 200 גרם חומוס מבושל ומקולף

אופן ההכנה:

1הקציצות: טוחנים את הדג, הכוסברה והשום לסירוגין. מתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל. מערבבים היטב ושמים בצד.

2הרוטב: מחממים שמן מוסיפים את הפפריקה השום הצ'ילי המלח והפלפל מטגנים מעט ומוסיפים את העגבניות המגורדות הפלפל הירוק החריף והחומוס ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות עד רבע שעה שהרוטב מתאחד. מוסיפים את הקציצות ומבשלים 10 דקות נוספות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il