אוכל
אוכל
דגים

נאבה

מרק דג עשיר עם ג'ינג'ר, צ'ילי ופטריות שיטאקה עם כיסויי בצק אפוי

|מאסטר שף| פורסם17:43
נאבה (תמונת AVI: mako)
Rating:1.217reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 50 גרם פילה דג
  • רוטב סויה
  • 4-5 יחידות פטריות שיטאקה
  • צרור פטרוזיליה
  • בזיליקום
  • רבע שורש ג'ינג'ר (לא מקולף)
  • 2 שיני שום
  • בצל
  • צ'ילי חריף
  • מיץ לימון
  • חלמון ביצה טרוף

לבצק:

  • כוס קמח
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס מים

אופן ההכנה:

1מכינים ציר מסויה, פטריות, ירק וג'ינג'ר.

2מכינים בצק מקמח, מלח ומים מניחים בניילון נצמד לחצי שעה.

3קוצצים את כל הירקות למרק וחותכים את הדג לפרוסות דקות.

4כשהציר מוכן מניחים את כל המרכיבים בקערה או סיר שנכנס לתנור, מתבלים בצ'ילי חריף ומיץ לימון וסוגרים עם הבצק. מורחים בחלמון ביצה ואופים 20 -25 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il