אוכל
אוכל
דגים

מולים טריים בנוסח הדייגים

מתכון פשוט ומהיר לצדפות שחייבים לאכול טרי טרי

|מסעדת "על המים"| פורסם14:37
מולים טריים בנוסח הדייגים (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:4.534reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג מולים טריים שטופים היטב

  • חבילה של גבעולים של סלרי
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 3/4 בקבוק יין לבן יבש
  • מלח

אופן ההכנה:

1חותכים סלרי לפרוסות דקות וקוצצים את הפטרוזיליה.

2מכניסים לתוך סיר את היין, השום, והסלרי. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המולים ומלח.

3סוגרים עם מכסה ומבשלים 3-4 דקות.

4מוציאים את המולים ומסדרים על צלחת גדולה. שופכים מעט מהרוטב ומפזרים פטרוזיליה מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il