
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1צורבים קלות את הדג במחבת עם שמן. 2מפזרים על הדג מעט מלח גס. 3מחממים בסיר חצי כוס שמן. כשהשמן רותח מוסיפים את השום ומטגנים כ-2 דקות. 4מוסיפים 4 כפיות של צ'ילי מתוק, פחית חלב קוקוס ומחכים לרתיחה. 5מוסיפים את המנגו. ממתינים לרתיחה נוספת ומוסיפים את הדגים. זמן הבישול הוא 8 דקות מרגע הכנסתו של הדג. 6מומלץ למזוג את הרוטב על גבי הדגים במשך הבישול. 7בסיום הבישול מפזרים 6 עלי בזיליקום על המנה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |