אוכל
אוכל
דגים

פילה דניס ברוטב חלב קוקוס ומנגו

פילה דג צרוב ועסיסי ברוטב שובב ומתקתק של חלב קוקוס, מנגו וצ'י'לי מתוק

|עושים שכונה| פורסם11:18
פילה דניס עם כרישה בחלב קוקוס וקארי (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פילה דניס

  • פחית חלב קוקוס
  • 2 שיני שום חתוך לפרוסות
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 מנגו חתוך לרצועות
  • מלח גס
  • 6 עלי בזיליקום
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

1צורבים קלות את הדג במחבת עם שמן.

2מפזרים על הדג מעט מלח גס.

3מחממים בסיר חצי כוס שמן. כשהשמן רותח מוסיפים את השום ומטגנים כ-2 דקות.

4מוסיפים 4 כפיות של צ'ילי מתוק, פחית חלב קוקוס ומחכים לרתיחה.

5מוסיפים את המנגו. ממתינים לרתיחה נוספת ומוסיפים את הדגים. זמן הבישול הוא 8 דקות מרגע הכנסתו של הדג.

6מומלץ למזוג את הרוטב על גבי הדגים במשך הבישול.

7בסיום הבישול מפזרים 6 עלי בזיליקום על המנה ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il