אוכל
אוכל
דגים

אקווה דואה

תבשיל פילה בורי משובח

|מסעדת טאבולה| פורסם15:31
סביצה של בורי עם סומק-מסעדת מטנה ריי (צילום: יח
צילום: יח"צ

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 4 פילה בורי נקי
  • 1 בצל
  • 4 גזרים
  • 3 תפו"א בינוניים
  • 400 גר' תרד
  • 400 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 גר' גבינת פרמז'ן
  • שמן זית
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מבשלים את הגזרים ואת תפוחי האדמה (אחרי קילוף) עד שהם רכים, מבשלים את התרד וקוצצים אותו. 2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן זית עד שמתקבל גוון צהוב, מוסיפים את התרד, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים אגוז מוסקט ומסננים. 3. חותכים את הגזר ותפוחי האדמה לקוביות, מוסיפים את התרד ומניחים על תבנית אפייה (אין צורך לשמן). 4. מניחים את הדגים על מצע הירקות, מוסיפים את השמנת המתוקה ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן. 5. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 20-15 דקות. כשהדגים מתחילים להשחים- מוציאים מהתנור ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il