
סלמון צלוי בתחמיץ עם אספרגוסלא על הסושי לבדו - מנת דג חמה מהמטבח היפני![]() תמונת AVI: אהרוני מבשל לחברים1 |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את הסויה, המירין והסאקה ומשרים בהם את הסלמון למשך שעה. 2מחממים מעט שמן במחבת טפלון וכשהוא חם מאוד מניחים בפנים את הדגים כשהצד של העור פונה כלפי מטה. צולים את הדגים כ-3 דקות מכל צד. 3מבשלים את אספרגוס כ-3 דקות במי מלח רותחים. 4מניחים את גבעולי האספרגוס על צלחת, מעליהם את הדג. מתבלים ומגישים עם פלחי ליים טריים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |