אוכל
אוכל
דגים

פילה דניס עם שומר ברוטב צ'ילי חמוץ מתוק

נתחי דג מוגשים כסנדוויץ' עם עיגולי שומר מטוגנים ורוטב צ'ילי חמוץ מתוק קל להכנה

|מאסטר שף| פורסם19:57
פילה דניס עם שומר בלימון (תמונת AVI: mako)
Rating:4.227reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 8 פילטים של דניס
  • מיץ מ-4 לימונים
  • 4 כפות סוכר
  • כף פלפל שאטה גרוס
  • 2 כפות קורנפלור
  • 4 שומרים
  • כפית שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קצת גרידת לימון
  • 8 גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה:

1מניחים בסיר קטן מיץ לימון, סוכר ופלפל שאטה. לאחר הרתיחה מצננים, מוסיפים קורנפלור ומביאים לרתיחה שוב עד להסמכה. מניחים בצד.

2מרתיחים סיר עם מי מלח. חותכים את השומר לפרוסות עגולות וחולטים במים הרותחים כ-8 דקות. מוציאים את השומר ושמים על נייר מטבח לייבוש.

3מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את השומר מכל צד וממליחים.

4מניחים את הפילטים על משטח העבודה כשהעור שלהם כלפי מטה. מתבלים את בשר הדג בגרידת לימון, מלח ופלפל. מחממים מחבת עם שמן זית לטיגון. שמים את הפילה על המחבת, לוקחים פילה נוסף שהעור כלפי מעלה ושמים מעל הפילה הראשון. סוגרים מכל צד על אש גבוהה למשך 2 דקות, מנמיכים ומבשלים עוד 3 דקות מכל צד.

5מסירים את החלק הלבן מהבצל הירוק ומטגנים את הגבעולים דקה במחבת עם שמן זית.

6ההגשה: לוקחים כל זוג פילטים אחד על השני, וקושרים אותם עם חוטי הבצל הירוק.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il