מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
דגים

נקניקיות לוקוס ובשר

נקניקיית בשר ונקניקיית לוקוס בעבודת יד עם תבלינים שהפכים את המנה למשהו מיוחד באמת

|מאסטר שף| פורסם16:36
הנקניקיות של איתן סלומון (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • מכונת נקניקיות
  • מעיים למילוי הנקניקיות

לנקניקיית הבשר:

  • 1 בצל גדול קצוץ

  • 2 שיני שום קצוצות
  • 500 גרם בשר בקר/ כבש
  • כף כמון
  • קורט קינמון
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף פפריקה מעושנת
  • מלח
  • פלפל

לנקניקיית הלוקוס:

  • 2 פילה לוקוס קצוץ דק

  • 1/2 כף כוסברה טחונה
  • חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
  • 2 כפות בורגול דק מושרה
  • 1/2 בצל קצוץ דק
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1נקניקיית הבשר: מטגנים את הבצל והשום עד שקיפות. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים הכל ביחד. מכניסים את התערובת למכונת הנקניקיות. מסובבים טוב-טוב את קצה המעיים ומיד לאחר מכן יוצרים נקניקיה נוספת.

2על מחבת חמה מטגנים את הנקניקיות. אין לטגן את הנקניקיה זמן ממושך מדי או בטמפרטורה גבוהה מדי שכן הנקניקייה תתפוצץ.

3נקניקיית הלוקוס: בקערה שמים את הדג והתבלינים, מוסיפים את הבורגול, מלח פלפל לפי הטעם ומערבבים. מכניסים. מכינים את הנקניקיות. מכניסים למים רתוחים לחמש דקות. מוציאים, צורבים על המחבת ומגישים. מומלץ להכניס לפיתה עם טחינה וירקות חתוכים בצד.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il