אוכל
אוכל
דגים

בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים

מתכון לדג אפוי בתנור בתיבול דומיננטי וטעים ובניחוחות מזרחיים

|מסעדת אוליב ליף| פורסם10:26
בורי (צילום: Joris Luyten, GettyImages IL)
צילום: Joris Luyten, GettyImages IL
Rating:472reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 דגי בורי במשקל 450 גרם כל אחד מפולטים וללא אדרות

  • 1 כפית פפריקה מרוקאית מעושנת
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 שני שום קצוצות
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את התבלינים והשמן ומניחים בצד לשעה.

2אחר כשעה מורחים את השמן עם התבלינים על הדגים ומניחים על מגש אפיה עם נייר פרגמנט.

3מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מכניסים את פילה הדג למשך כ-15 דקות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il