
קציצות סרדינים על מצע קרם פטריותקציצות סרדינים שמנמנות עם בצל ונבטוטי סלק לצד קרם פטריות עשיר ולצד ירקות שורש סגלגלים מאודים בלי יותר מדי עבודה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1הקציצות: בסכין חדה קוצצים את הסרדינים, הבצל ואת נבטוטי הסלק. מקמחים, ממליחים ומפלפלים ונותנים לתערובת לנוח. 2במחבת מחממים שמן עמוק לטיגון. בתוך צלחת עם מעט קמח, יוצרים כדורים מהמסה שהכנו קודם, טובלים בקמח ומכניסים למחבת. מטגנים עד הזהבה, מוציאים ומניחים בצד. 3חוצים את הירקות ומסדרים בסיר אידוי. לאחר שהם מתרככים, מזגגים את הירקות במחבת עם שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל. 4קרם הפטריות: קוצצים בצל סגול, מטגנים קלות, מוסיפים פטריות מסוגים שונים, מוסיפים מלח , פלפל ומעט חמאה. מבשלים עד לריכוך מלא של הפטריות. 5הרכבת המנה: על צלחת מסדרים כמה כפות נדיבות מקרם הפטריות. מניחים מעל את הקציצות ומסדרים ליד את הירקות המאודים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |