
שניצל דג בתנוריש פילה דניס? מצוין. יש רק אמנון? גם טוב! כך או כך, תקבלו שניצלים עסיסיים ופריכים, טעימים וכיפיים - בין שתי פרוסות חלה או בצלחת עם אורז או תפוחי אדמה. מהמנות שאנחנו מוכנים לקלוט תמיד![]() צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-250 מעלות. 2שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר (זה חשוב, כדי שהרוטב ייספג בדג). 3טורפים את הביצים ומערבבים עם שמן הזית, התבלינים והשום הכתוש. מכניסים את הפילטים (אפשר להשהות מעט במקרר). 4מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מוציאים את הפילטים מהרוטב, מצפים בפירורי לחם ומסדרים בתבנית. 5צולים 10-15 דקות. המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |