אוכל
אוכל
דגים

שניצל דג בתנור

יש פילה דניס? מצוין. יש רק אמנון? גם טוב! כך או כך, תקבלו שניצלים עסיסיים ופריכים, טעימים וכיפיים - בין שתי פרוסות חלה או בצלחת עם אורז או תפוחי אדמה. מהמנות שאנחנו מוכנים לקלוט תמיד

|עוגה לשבת| פורסם08:19
שניצל דג בתנור (צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת)
צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת
Rating:4.284reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 6-8 פילה דניס ללא עור (אפשר להחליף לאמנון או לברק)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית צ'ילי
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית מלח אטלנטי
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • כחצי שקית פירורי לחם

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-250 מעלות.

2שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר (זה חשוב, כדי שהרוטב ייספג בדג).

3טורפים את הביצים ומערבבים עם שמן הזית, התבלינים והשום הכתוש. מכניסים את הפילטים (אפשר להשהות מעט במקרר).

4מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מוציאים את הפילטים מהרוטב, מצפים בפירורי לחם ומסדרים בתבנית.

5צולים 10-15 דקות.

המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת

או באתר

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il