אוכל
אוכל
דגים

חריימה פורל

כל מה שצריך בשביל חריימה מוצלח זה דג טוב שיידע לספוג את הרוטב האדום, הפשוט אך העילאי, לתוכו. כאן הפורל עושה את העבודה, ומביא תוצאות שבדוק שתנגבו מהצלחת עד הטיפה האחרונה

|פורל הדן| פורסם07:03
חריימה פורל (צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור)
צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור
Rating:4.470reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • פורל משפחתי במשקל קילו וחצי, פרוס ל-6, או 6 פילטים מ-3 דגים אישיים

לרוטב:

  • 4 כפות שמן (זית או רגיל)
  • 10 שיני שום, קצוצות
  • 1 פלפל אדום חריף, קצוץ
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית קימל טחון
  • מלח
  • כוס מים

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים שום ופלפל חריף ומטגנים דקה, עד שעולה ריח אבל השום לא משחים. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים 4-3 דקות תוך כדי ערבוב.

2מוסיפים פפריקה, כמון, קימל ומלח, מאדים עוד דקה, יוצקים כוס מים ומערבבים לקבלת רוטב דליל. טועמים ומתקנים תיבול.

3מוסיפים את פרוסות הפורל ומכסים אותן ברוטב. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות על להבה בינונית-נמוכה.

4מוסיפים כוסברה קצוצה, מכסים שוב ומניחים למשך רבע שעה.

* כדאי לדעת! במתכון האורגינל אין בכלל שימוש במים וכל הרוטב מבוסס על שמן (משהו כמו חצי עד שלושת רבעי כוס). זה כמובן טעים מאוד, אז לשיקולכם.

המתכון באדיבות דרור פילץ ומעדנייתפורל הדן.

>> ולקינוח: עוגיות שוקולד ושוקולד צ'יפס. לא, זה ממש לא יותר מדי שוקולד
>> אבי לוי מגיב על הפשיטה למסעדת המוציא
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il