
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים שום ופלפל חריף ומטגנים דקה, עד שעולה ריח אבל השום לא משחים. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים 4-3 דקות תוך כדי ערבוב. 2מוסיפים פפריקה, כמון, קימל ומלח, מאדים עוד דקה, יוצקים כוס מים ומערבבים לקבלת רוטב דליל. טועמים ומתקנים תיבול. 3מוסיפים את פרוסות הפורל ומכסים אותן ברוטב. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות על להבה בינונית-נמוכה. 4מוסיפים כוסברה קצוצה, מכסים שוב ומניחים למשך רבע שעה. * כדאי לדעת! במתכון האורגינל אין בכלל שימוש במים וכל הרוטב מבוסס על שמן (משהו כמו חצי עד שלושת רבעי כוס). זה כמובן טעים מאוד, אז לשיקולכם. המתכון באדיבות דרור פילץ ומעדנייתפורל הדן. >> ולקינוח: עוגיות שוקולד ושוקולד צ'יפס. לא, זה ממש לא יותר מדי שוקולד>> אבי לוי מגיב על הפשיטה למסעדת המוציא![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |