
סלמון ברוטב אדום ולימון כבושמתכון פשוט ומגוון בטעמים לדג הפופולארי ביותר בבית. בואו לטעום ולהינות![]() |
המצרכים (4 מנות):
לתערובת התבלינים
אופן ההכנה:אופן הכנה: 1מערבבים את כל התבלינים בקערה, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת משחה הומוגנית ודי נוזלית. 2שוטפים את הדג ומסירים את העור. 3מפזרים בסיר נמוך ורחב (סוטאז') את הגמבה, העגבניות והשום. מוסיפים את הלימונים הכבושים. יש להניח את הדגים בקערת התבלינים לעסות את הדגים ולאחר מכן, לסדר אותם מעל וביניהם את הפלפלים החריפים בסיר. 4יוצקים פנימה את תערובת התבלינים והשמן שהכנו מראש ומוסיפים מים פושרים עד גובה התבשיל. 5מבשלים על אש בינונית עד גבוהה ללא מכסה, עד שהנוזלים מצטמצמים. מוסיפים את הכוסברה. חשוב מאוד: אסור לערבב עם כף, אלא רק להרים את הסיר בזווית כך שהנוזלים יתפזרו. 6מבשלים כ-20 דקות, מורידים את החום ובודקים שהנוזלים הצטמצמו לרוטב סמיך וטעים. אם לא נשארו מספיק נוזלים – מוסיפים מעט מים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |