
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי השקית. 2מחממים מעט שמן בסיר רחב בעל תחתית עבה ומטגנים את הפלפלים (הגמבה והצ'ילי). ניתן לשלוט בחריפות ע"י חירור הצ'ילי או באמצעות השארתו שלם. בנוסף, אפשר להשאירו לאורך כל הבישול או לשלוף אותו באמצע הבישול. 3אחרי 3 דקות מוסיפים את השום והגזרים ומטגנים עד שהפלפלים נהיים רכים. 4מוסיפים את המים, העגבניות (אפשר שלמות בלי קליפה), תפוחי האדמה והכוסברה, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. 5נותנים לתבשיל להתבשל על אש קטנה כ-20 דקות. 6מוסיפים את כל התבלינים חוץ מהפפריקה המתוקה ושמן הזית. 7בינתיים מתבלים את הדג עם מלח גס (רצוי אטלנטי אם יש) ונותנים לו לעמוד עם המלח כ-10 דקות. שוטפים אותו במים קרים, מוסיפים אותו לתבשיל וסוגרים עם מכסה. חשוב מאוד שכל הדג יהיה בתוך הנוזל אחרת הוא לא יתבשל באחידות. מבשלים כחצי שעה נוספת. 8מערבבים את שמן הזית והפפריקה ביחד בתוך כוס, כדי שלא יהיו גושים, מוזגים על התבשיל וממשיכים לבשל כ-20 דק' בלי מכסה - כדי שהנוזל יצטמצם ויסמיך מעט. 9מגישים עם קוסקוס וכוסברה טרייה קצוצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |