אוכל
אוכל
דגים

קציצות סלמון שילדים אוהבים

בשביל ילד - כל ילד - ההבדל בין קציצה שמרחיקים לקציצה שמנסים יכול להיות הצורה המגניבה הזאת, כולל העין הירוקה. נשמע לכם ביזארי? כנראה מזמן לא הייתם ילדים

|מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא| פורסם07:00
קציצות סלמון (צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא)
צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא
Rating:4.523reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-14 קציצות:

  • 500 גרם פילה סלמון טרי טחון
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים (לא חובה)
  • שלושת רבעי כוס פירורי לחם
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח

לקישוט:

  • 14 גרעיני אפונה מוקפאים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה.

3יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מעצבים מכל כדור קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.

4נועצים גרעין אפונה בכל "ראש" של הדג, כדי ליצור עין.

5אופים 15-10 דקות עד להזהבה קלה. חשוב להימנע מאפיית יתר וייבוש הקציצות.

המתכון מתוך הספר "מטבח בריא לילדים" של שי-לי ליפא

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il