
המצרכים :ל-14 קציצות:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה. 3יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מעצבים מכל כדור קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית. 4נועצים גרעין אפונה בכל "ראש" של הדג, כדי ליצור עין. 5אופים 15-10 דקות עד להזהבה קלה. חשוב להימנע מאפיית יתר וייבוש הקציצות. המתכון מתוך הספר "מטבח בריא לילדים" של שי-לי ליפא תגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |