אוכל
אוכל
דגים

דג מאודה ברוטב מיסו

מתכון לדג לברק עטוף בעלי מנגולד לצד אורז לבן בחלב קוקוס. נשמע כמו מנה במסעדה תאילנדית? נסו את המיקרוגל הביתי שלכם, עשרים דקות עבודה ובתיאבון

|מאסטר שף| פורסם10:20
דג מאודה ברוטב מיסו של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.228reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לדג המאודה:

  • 1 דג לברק

  • רוטב מיסו
  • ג'ינג'ר חתוך לגפרורים
  • פטריות שיטאקי
  • 2 עלי מנגולד גדולים

לאורז:

  • כוס אורז יסמין

  • 2 כוסות חלב קוקוס
  • ג'ינג'ר מגורד
  • 1/2 פלפל צ'ילי חריף
  • 3 אננס מיובש קצוץ

אופן ההכנה:

1הדג: חורצים את הדג לאורך, משרים ברוטב מיסו, במקביל פורסים כמה חתיכות של ג'ינג'ר, משרים את הפטריות עם הדג.

2האורז: בקערה שמים את האורז ביחד עם כל המרכיבים למיקרו ל-15 דקות. מוציאים וממליחים.

3בכלי אידוי מניחים את עלי המנגולד ומעליהם את הדג ופטריות שיטאקי. עוטפים את הדג עם 2 עלי מנגולד ומכניסים למיקרו ל-20 דקות.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il