אוכל
אוכל
דגים

דגים חריפים בנוסח הודו

הבחירה של גיל חובב

|מצעד האוכל הישראלי| פורסם15:31
חריימה לוקוס של דניס (תמונת AVI: גיל חובב מגיש:המנה של המדינה)
תמונת AVI: גיל חובב מגיש:המנה של המדינה
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • פילה דג
  • 4 עגבניות מגורדות על פומפייה
  • 2 פלפלים חריפים ירוקים
  • 1 ראש שום
  • חצי חבילה כוסברה
  • 4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים
  • כורכום
  • תבלין לדגים
  • מלח גס
  • שמן

אופן ההכנה:

1פורסים את הפילה לפרוסות ומפזרים עליו מלח גס. 2. מעבדים במעבד מזון את הפלפל החריף, השום והכוסברה. 3. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות והתערובת ממעבד המזון. 4. מבשלים עד שנוזלי העגבנייה מתאדים קצת. 5. מוסיפים את תפוחי האדמה ולבשל 45 דקות. 6. אחרי 45 דקות בישול רוחצים את הדג במים ומכניסים אותו לסיר. 7. מוסיפים קצת מלח וכוסברה קצוצה ומבשלים עוד 20 דקות. 8. חשוב לא לבחוש את הרוטב עם הדגים, כדי שלא יתפרקו במהלך הבישול.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il