אוכל
אוכל
דגים

סיגרים עם תפוחי אדמה וטונה מעושנת

אכלתם אי פעם סיגרים במילוי טונה? אתם חייבים לנסות את הנשנוש הקריספי הזה שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו. לא רוצים טיגון עמוק? קבלו גם גרסה אפויה

|mako אוכל| פורסם09:10
סיגרים במילוי טונה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:434reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (25 מנות):

  • 3 תפוחי אדמה אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 5 כפות שמן זית
  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 קופסאות טונה מעושנת
  • עלי סיגרים
  • שמן לטיגון

לדבק:

  • 2 כפות קמח
  • 4 כפות מים

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, מסננים ומועכים לפירה.

2מוסיפים שמן זית, חמאה, תבלינים ואת הטונה המעושנת.

3חוצים את עלי הסיגר לחצי ומניחים על משטח העבודה כשהשוליים הרחבים קרובים אלינו.

4מערבבים בקערית קטנה את הקמח והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה שתשמש כדבק.

5מניחים את המילוי לאורך, מקפלים את השוליים פנימה, מגלגלים ומדביקים.

6חוזרים על אותה הפעולה עד שמסיימים את המילוי.

7מחממים סיר עם שמן עמוק לטיגון ומטגנים עד שהסיגרים מזהיבים. מוצאים לנייר סופג. לחלופין, אפשר לאפות את הסיגרים בתנור: משמנים את הסיגרים, מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות (טורבו), 12-15 דקות עד הזהבה.

ספרו לנו מה מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס

>> בפעם הקודמת הכנו פוקצ'ה עם פלפלים חריפים וטונה>> אושפזו אחרי שאכלו את ההמבורגר החריף בעולם

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il