אוכל
אוכל
דגים

שטרודל גבינה, סלמון מעושן וזיתים

ברולדה מבצק עלים

|מסעדת אוליב ליף| פורסם22:25
סלמון מעושן (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 500 גרם גבינת שמנת

  • 200 גרם סלמון מעושן
  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 2 ביצים
  • 1/2 צרור עירית קצוצה
  • קמח למשטח העבודה
  • 20 זיתים שחורים מגולענים וקצוצים גס
  • 1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 180 מעלות 2. מערבבים בקערה גבינת שמנת סלמון מעושן חתוך גס, זיתים שחורים ,עירית קצוצה וקורנפלור ,ממליחים ומפלפלים 3. פותחים את בצק העלים על משטח מקומח. 4. מניחים לכל אורך הבצק את המילוי שהכנו ומגלגלים לצורת צינור ארוך (רולדה). 5. מורחים את הבצק בביצה טרופה 6. מניחים את הרולדה בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 12 דקות או עד שהבצק מקבל צבע זהוב ופריך, מוציאים מהתנור, חותכים למנות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il