מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
דגים

ניו סטייל סשימי מטונה וסלמון, מלפפון ונענע

דג נא מסלמון וטונה לצד סלט מלפפונים עם צ'ילי, סויה ונענע מרעננת

|מאסטר שף| פורסם03:56
סשימי של עידו קרוננברג (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 200 גרם טונה

  • 200 גרם סלמון
  • מלפפון ירוק
  • ג'ינג'ר כתוש או מגורר
  • פלפל צ'ילי, פרוס לפרוסות דקות
  • שום כתוש
  • סויה
  • עלי נענע
  • יוזו (חומץ הדרים)
  • שמן שומשום
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מקלפים את המלפפון הירוק, חוצים אותו לרוחב וחותכים לאורך לשערות דקות. מוסיפים מעט עלי נענע, מתבלים עם סויה, מעט שמן שומשום ומעט יוזו.

2פורסים את הדגים לפרוסות של ארבע על שתיים, מניחים בכלי שטוח, מפזרים מעל ג'ינג'ר מגורר, פרוסות דקות של צ'ילי, מעט שום כתוש, מעט יוזו, שמן זית, מלח ופלפל שחור.

3מניחים בסיר קטן מעט שמן זית ושמן שומשום (2/3 שמן זית, 1/3 שמן שומשום), מחממים עד שעולה עשן ושופכים על הדג.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il