1במעבד מזון שמים את הדג, השמן, הקמח ואת כוס חלב הקוקוס, המלח, הפלפל ורבע כוס כוסברה קצוצה. מערבבים בפולסים עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את 2 החלמונים ושמים בצד.
2מקציפים את שני החלבונים ומערבבים את התערובת יחד עם הקצף והחלמונים. מחלקים את התערובת בתוך תבנית מאפינס ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות על גבי מגש מים לכ-10 דקות.
3רוטב האצות: מטגנים חצי בצל קצוץ דק, מוסיפים את פטריות השיטאקי ומטגנים בחמש דקות, מוסיפים חלב קוקוס. מפוררים את אצת הנורי לתוך הרוטב ואת אצות וואקמה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים רוטב על צלחת ומעל שמים את הדג.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים