אוכל
אוכל
דגים

סלמון אפוי במרינדת נענע, שום וסילאן

מתכון מנצח ופשוט לדג סלמון בשילובי טעמים מעודנים של שום, לימון ונענע

|מאסטר שף ילדים| פורסם13:37
פילה סלמון במרינדה (תמונת AVI: mako)
Rating:3.843reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 10 גבעולי נענע
  • 4 שיני שום
  • סילאן
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • פילה סלמון ברוחב כ-7 ס״מ, נקי מעור

אופן ההכנה:

1קוצצים דק מאוד (אפשר במעבד מזון) את הנענע והשום ושמים בקערה. מוסיפים סילאן עד להצפת הנענע והשום ואז מוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מערבבים וטועמים לבדיקה.

2מממים תנור ל-190 מעלות. שמים את הסלמון בתבנית ושופכים את המרינדה מעליו.

3מכניסים לתנור למשך 12 דקות. כל 4 דקות מזליפים את המרינדה שוב על הסלמון ומחזירים לתנור.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il