
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים דק מאוד (אפשר במעבד מזון) את הנענע והשום ושמים בקערה. מוסיפים סילאן עד להצפת הנענע והשום ואז מוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מערבבים וטועמים לבדיקה. 2מממים תנור ל-190 מעלות. שמים את הסלמון בתבנית ושופכים את המרינדה מעליו. 3מכניסים לתנור למשך 12 דקות. כל 4 דקות מזליפים את המרינדה שוב על הסלמון ומחזירים לתנור. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |