1לשים היטב את כל מרכיבי הקציצות בקערה. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2בינתיים מכינים את הרוטב: שמים בסיר רחב את השום, הפלפלים, הכוסברה, העגבניות הפרוסות, הגזר, התבלינים והשמן. מביאים לרתיחה ומערבבים כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ומערבבים שוב.
3מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר. מבשלים את הרוטב כ-20 דקות על להבה נמוכה-בינונית.
4יוצרים קציצות מהעיסה ומוסיפים לסיר המבעבע. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-35 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
בתיאבון!