
נתח הסלמון שוהה כמה שעות במרינדה טעימה של לימון-נענע-שום ודבש וגם נאפה בתוכה, ולכן האפייה ממש קצרה. אין אפילו צורך לכסות. בזכות הדבש נוצר על פני הנתח מעטה פריך וטעים. המצרכים (10 מנות):
למרינדה
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בהם את הסלמון במשך 4 שעות בקירור בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3אופים את הסלמון 20-18 דקות ללא כיסוי. הוא יקבל קראסט שחום בזכות הדבש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |