אוכל
אוכל
דגים

בס הסלע

מנה קלילה וטעימה עם ירקות אביביים

|גלריית המומחים| פורסם15:31
בר ים בחמאת זעפרן עם ארטישוק ירושלמי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פילטים של בס הסלע
  • 4 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
  • 5 שיני שום ירוק חצויות
  • חופן עלי תרד בר
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • מיץ מלימון אחד
  • חופן עלי גפן

אופן ההכנה:

1מטגנים את השום, הארטישוק ועלי התרד בשמן הזית כ-2 דקות. מוסיפים כוס מים ואת מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 10 דקות.

2במקביל חולטים את עלי הגפן במים רותחים 10 דקות.

3מסדרים בצלחת מצע של עלי גפן ומעליו מוזגים מהדג והירקות.

היכן תוכלו לקנות דגים טריים?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il