אוכל
אוכל
דגים

סינייה דג בתוך קולרבי אפוי על מצע יוגורט

מנה קלילה, בריאה ומרעננת של דג ים בתיבול פיקנטי בתוך קולרבי אפוי, טחינה והרבה הרבה יוגורט. הכנה מהירה של מנה מהנה במיוחד

|מאסטר שף| פורסם19:29
סינייה דג של שלמה עזרן (תמונת AVI: mako)
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 קולורבי

  • 1 דג ים
  • 1 בצל סגול
  • חופן עלי כוסברה
  • 1 צ'ילי אדום
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • טחינה מוכנה דלילה
  • 1 יוגורט עיזים

אופן ההכנה:

1אופים קולרבי עד שהוא מתרכך. מוציאים מהתנור, מסירים את כיפתו העליונה, מוציאים את הבשר מבפנים ושמים בצד.

2מנקים את הדג מעור ועצמות וחותכים לקוביות. קוצצים בצל, כוסברה וצ'ילי אדום ומערבבים עם הדג. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ואת בשר הקולרבי לתערובת.

3ממלאים קולרבי אפוי וריק בתערובת הדג ויוצקים מעל את הטחינה.

4מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים הדג עם הטחינה ואופים עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחת שטוחה גדולה ויוצקים בצד הרבה יוגורט עיזים.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il