אוכל
אוכל
דגים

גרבלקס סלמון

אולי לא באמת חייבים פרגיות בשביל שהחגיגה תהיה שלמה, הפעם אפשר להישאר במזגן

|mako| פורסם17:34
גרבלקס סלמון (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • חצי קילו פילה סלמון טרי ונקי מאדרות
  • רבע כוס ברנדי
  • 1 זר שמיר קצוץ
  • 140 גרם מלח (חצי כוס)
  • 140 גרם סוכר (שני שליש כוס)

אופן ההכנה:

1מערבבים את השמיר, הסוכר והמלח ביחד בקערה.

2שופכים את הברנדי על הדג ומעל מפזרים את תערובת השמיר. מניחים בכלי למשך כל הלילה.

3בבוקר שלמחרת מנקים את הדג מהתערובת מתחת לברז מים קרים, פורסים ואוכלים. מומלץ עם גבינת שמנת.>> לכתבה המלאה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il