אוכל
אוכל
דגים

דג ברוטב עגבניות פיקנטי

מנת דג פיקנטית

|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם10:45
דגים ורדרדים בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:322reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג פרוסות נתחי דג טרי או מופשר (נסיכת הנילוס או בורי)
  • 3 כפות שמן זית לטיגון
  • חצי צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי ראש שום
  • 500 גרם סלט מטבוחה מוכן
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח, פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה:

שוטפים ומייבשים היטב את הדג. שומרים בקירור עד לשימוש. במחבת עם שוליים מוגבהים מטגנים את הפטרוזיליה עם הבצל והשום. מוסיפים את המטבוחה ואת מיץ הלימון. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. אם רוצים, אפשר להוסיף עוד פלפל חריף, לפי הטעם. מוסיפים לרוטב כוס מים ומניחים את פרוסות הדג ברוטב. מבשלים, מכוסה על אש בינונית כשעה, עד שהדג מוכן. מגישים חם או קר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il