אוכל
אוכל
דגים

פילה לברק בחמאה ומרווה לצד פירה עם מחית כמהין

מנה שתותיר לא מעט רושם מסביב אבל נחשו מה? חצי שעה עבודה ואתם כבר יושבים לשולחן. רק אל תשכחו לבדוק מדי פעם את הלברק במיקרו, שלא יתייבש

|מאסטר שף| פורסם09:57
פילה לברק עם פירה של מורן שאשא (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.144reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם תפוח אדמה

  • מחית כמהין
  • מלח
  • 70 גרם חמאה
  • 1 קופסת שמנת מתוקה
  • 1 פילה לברק
  • כוס ציר דגים
  • 4 עלי מרווה
  • קורט צ'ילי חריף יבש

אופן ההכנה:

1בקערה עם מעט מים, שמים תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות ומכניסים למיקרוגל(כ-10 דקות. לעצור ולבדוק). מבשלים עד לריכוך. מוציאים את המים, מוסיפים מחית כמהין לפי הטעם. מתבלים במלח ומוספים חצי מכמות החמאה וחצי ממיכל השמנת מתוקה. מועכים לפירה.

2מניחים בצלחת את נתח הפילה. שמים בקערה את המחצית השנייה של החמאה והשמנת ואת ציר הדגים. מערבבים ושופכים על נתח פילה הדג. מניחים מעל מעט עלי מרווה ומתבלים בצ'ילי חריף.

3מכניסים את הקערה למיקרוגל למספר דקות בעוצמה בינונית עד שהדג משנה צבעו ללבן. כשהדג הופך ללבן הוא מוכן. חשוב לבדוק מדי דקה את הדג כיוון שאם הדג יבושל דקה אחת יותר מדי, הוא יתייבש.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il