1בקערה עם מעט מים, שמים תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות ומכניסים למיקרוגל(כ-10 דקות. לעצור ולבדוק). מבשלים עד לריכוך. מוציאים את המים, מוסיפים מחית כמהין לפי הטעם. מתבלים במלח ומוספים חצי מכמות החמאה וחצי ממיכל השמנת מתוקה. מועכים לפירה.
2מניחים בצלחת את נתח הפילה. שמים בקערה את המחצית השנייה של החמאה והשמנת ואת ציר הדגים. מערבבים ושופכים על נתח פילה הדג. מניחים מעל מעט עלי מרווה ומתבלים בצ'ילי חריף.
3מכניסים את הקערה למיקרוגל למספר דקות בעוצמה בינונית עד שהדג משנה צבעו ללבן. כשהדג הופך ללבן הוא מוכן. חשוב לבדוק מדי דקה את הדג כיוון שאם הדג יבושל דקה אחת יותר מדי, הוא יתייבש.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים