
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את השום עם החמאה במחבת. 2מוסיפים את השרימפס. 3ממשיכים לאדות עד שהשרימפס מקבל גוון אדמדם. 4מוסיפים את היין הלבן ולאחריו את השמנת ומביאים לרתיחה. 6מוציאים את השרימפס. 7מוסיפים את הלימון וממשיכים לצמצם את הרוטב עד לקבלת סמיכות רצויה. 8מוסיפים מלח לפי הטעם, מכבים את האש ומחזירים את השרימפס למחבת. 9מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |