
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מורחים את הדג בשמן זית, ובוזקים מלח ופלפל שחור גרוס. 2מחממים מעט שמן זית במחבת וצולים את הדג כשהעור כלפי מעלה במשך 3 דקות. 3מחממים את התנור ל-180 מעלות. 4מניחים את הדג על תבנית אפייה ומכניסים לתנור ל-8 דקות. 5מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה למשך 12 דקות. 6קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות. 7מערבבים בקערה את תפוחי האדמה יחד עם עירית, פטרוזיליה, אורגנו, מרווה, רבע כפית מלח וקורט פלפל לבן. 8מערבבים בקערה נפרדת, בעזרת מקציף ידני, שני חלמונים ושן שום קצוצה. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי הקצפה, כוס וחצי שמן זית. מוסיפים לקערה רבע כפית מלח, מיץ לימון, קורט פלפל, ומקציפים עד להסמכה. 9מסדרים על צלחת את תפוחי האדמה, מעליהם מניחים את הדג ומעל מוזגים את הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |