
המצרכים (2 מנות):לדג:
לפירה השורשים:
אופן ההכנה:הדג: 1מפשירים היטב את פילה הסול במסננת המונחת על קערה, על מנת לנקז את הנוזלים שהדג מפריש. 2מגלגלים כל פילה לגליל ומניחים במחבת כשה"תפר" פונה כלפי מטה. מסדרים את כל הגלילים בשכבה אחת. 3מוסיפים את השום, היין, החמאה, מיץ הלימון, המלח והפלפל. מבשלים על אש קטנה עד רתיחה ואחרי הרתיחה עוד 5 דקות. מוציאים בזהירות לצלחת הגשה. 4מגבירים את האש ומצמצמים את הרוטב עוד כ-5 דקות. יוצקים מהרוטב על הדג ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה. פירה השורשים: 1מקלפים את תפוח האדמה, הבטטה ושורש הסלרי, ומבשלים במים עד לריכוך. 2מוציאים את הירקות (לא שופכים את המים) ומועכים למחית חלקה. ניתן להעביר את הפירה דרך מסננת כדי להיפטר מהסיבים הקשים של שורש הסלרי. אם התערובת יבשה מדי ניתן להוסיף מעט ממי הבישול ששמרנו. 3מוסיפים למחית שמנת לבישול ומערבבים. מוסיפים מעט מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |