
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את היוגורט עם השמנת, השמיר והנענע ומניחים בצד 2. פורסים את הצנונית והפלפל לפרוסות דקות 3. בינתיים חותכים רצועות חציל ומכניסים לתנור להשחמה הכנת הדג1מתחילים בטיגון הלוקוס (עם העור כלפי מטה) במחבת עם מעט שמן זית וסוגרים את המכסה. הדג מוכן כאשר מזלג נכנס חלק בפילה. הרכבת המנה1מורחים בצלחת שכבה בריאה של היוגורט 2. מפזרים את רצועות החציל, הצנונית והפלפל החריף ומניחים במרכז את הלוקוס 3. מזליפים על המנה שמן זית מלח ופלפל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |