אוכל
אוכל
דגים

פילה לוקוס על יוגורט צבעוני

בליוויו צנונית, פלפל ושמן זית

|מאסטר שף| פורסם16:22
המנה של מוסא ואדי (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:2.56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • פילה לוקוס 250 גרם

  • יוגורט באיכות טובה 250 גרם
  • גביע שמנת חמוצה
  • שמן זית
  • צנונית
  • פלפל חריף
  • חציל בלדי
  • עגבניה
  • שמיר
  • נענע

אופן ההכנה:

1מערבבים את היוגורט עם השמנת, השמיר והנענע ומניחים בצד 2. פורסים את הצנונית והפלפל לפרוסות דקות 3. בינתיים חותכים רצועות חציל ומכניסים לתנור להשחמה

הכנת הדג1מתחילים בטיגון הלוקוס (עם העור כלפי מטה) במחבת עם מעט שמן זית וסוגרים את המכסה. הדג מוכן כאשר מזלג נכנס חלק בפילה.

הרכבת המנה1מורחים בצלחת שכבה בריאה של היוגורט 2. מפזרים את רצועות החציל, הצנונית והפלפל החריף ומניחים במרכז את הלוקוס 3. מזליפים על המנה שמן זית מלח ופלפל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il