
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימוןמנה של קלילות וצבעוניות ברוטב טעים במיוחד![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב תמרים ולימון
אופן ההכנה:1הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה. 2הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני. 3הרכבת המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, ויוצקים את רוטב התמרים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |