אוכל
אוכל
דגים

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

מנה של קלילות וצבעוניות ברוטב טעים במיוחד

|מסעדת אוליב ליף| פורסם10:01
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.212reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 600 גרם טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד

  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לתיבול הטונה
  • רוקט טרי להגשה

לרוטב תמרים ולימון

  • 5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות

  • 1 כף עירית קצוצה
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • 8 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית דבש
  • מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

1הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה.

2הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני.

3הרכבת המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, ויוצקים את רוטב התמרים מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il