
המצרכים (1 מנות):לדג:
לרוטב:
לבצלי השאלוט:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מחממים את היין בסיר עד שהוא מגיע לרתיחה. מנמיכים את האש. 2מוסיפים את עצמות הדג, הראש, עלה הדפנה והתימין וממשיכים לבשל במשך כחצי שעה (לא לעבור את ה-60 מעלות). מתבלים. 3הבצלים: מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את בצלי השאלוט עד שהם מתחילים להשקיף. 4מסננים את תערובת היין ומחזירים לאש. 5כשהבצלים מתחילים להשקיף מוסיפים את הסוכר החום, מערבבים, ומוסיפים את החומץ בן יין. נותנים לבצלים לספוג את הנוזלים כדקה, ומוסיפים במצקת נוזלים מהיין. 6מתבלים את הדג, ומטגנים מהצד של העור עד לקבלת עור קריספי. מעבירים לתוך תערובת היין לבישול של 3-4 דקות. 7בצלחת עמוקה מניחים שלולית של יין אדום, עליה את הדג ועליו את הבצלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |