אוכל
אוכל
דגים

דג ביתי בתיבול שום ופטרוזיליה

מנה ביתית של חתיכות דג אפויות עם המון עשבי תיבול וניחוחות של שום ולימון

|מאסטר שף| פורסם09:46
המנה של מוריה (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.5111reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • דג

  • פטרוזילה
  • כוסברה
  • 10 שיני שום
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • שמן זית
  • גרידת לימון
  • מיץ לימון

לרוטב

  • שיני שום

  • מיץ לימון
  • פטרוזיליה
  • שמן זית
  • כוסברה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מחלקים את הדג לכמה חלקים.

3קוצצים את עשבי התיבול והשום ומערבבים יחד עם שמן הזית, גרידת הלימון, מיץ הלימון, מלח ופלפל.

4מורחים את התערובת על הדגים ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.

5שמים בבלנדר ידני את כל מרכיבי הרוטב, טוחנים ושמים בתחתית הצלחת.

6מוציאים את הדג מהתנור ומניחים על הרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il