
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הפלפל האדום לרצועות. 2להכנת הרוטב: מחממים חצי כוס שמן בסיר דגים. כשהשמן רותח מכניסים את הפלפלים האדומים לסיר ולאחר שתי דקות מוסיפים את הפלפל הירוק, הפלפל היבש, חצי כוס מים, פפריקה מתוקה, אבקת מרק ושתי שיני שום. מערבבים. 3טוחנים את הדגים, הכוסברה והפלפל הירוק. (את הדג ניתן לטחון אצל הקצב). 4מערבבים בקערה את: הדג הטחון, הכוסברה הטחונה, הפלפל הטחון, שתי ביצים, כוס פרורי לחם, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כפית פלפל לבן, כף כורכום, כף קימל טחון, חצי כפית מלח וכפית אבקת מרק. 5לשים את העיסה ויוצרים קציצות בגודל אחיד. 6כשהרוטב מגיע לרתיחה מכניסים את הקציצות לתוך הסיר. מבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית. 7לפני הגשת המנה יש לסחוט לימון מעל הקציצות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |