אוכל
אוכל
דגים

קציצות דגים ברוטב חריף

קציצות עסיסיות עם המון תבלינים, שלושה סוגי פלפלים ורוטב אדום חריף ומטריף חושים

|עושים שכונה| פורסם11:04
קציצות דגים חריפים
Rating:4.250reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו של דג נסיכת הנילוס

  • חבילת כוסברה
  • שתי ביצים
  • שתי חבילות קטנות של רסק עגבניות
  • שני פלפלים חריפים ירוקים
  • שני פלפלים אדומים
  • שני פלפלים יבשים
  • חצי חבילת פרורי לחם
  • שתי שיני שום
  • ארבעה לימונים
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • שמן
  • פלפל לבן
  • כורכום
  • קימל טחון
  • אבקת מרק
  • מלח

אופן ההכנה:

1חותכים את הפלפל האדום לרצועות.

2להכנת הרוטב: מחממים חצי כוס שמן בסיר דגים. כשהשמן רותח מכניסים את הפלפלים האדומים לסיר ולאחר שתי דקות מוסיפים את הפלפל הירוק, הפלפל היבש, חצי כוס מים, פפריקה מתוקה, אבקת מרק ושתי שיני שום. מערבבים.

3טוחנים את הדגים, הכוסברה והפלפל הירוק. (את הדג ניתן לטחון אצל הקצב).

4מערבבים בקערה את: הדג הטחון, הכוסברה הטחונה, הפלפל הטחון, שתי ביצים, כוס פרורי לחם, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כפית פלפל לבן, כף כורכום, כף קימל טחון, חצי כפית מלח וכפית אבקת מרק.

5לשים את העיסה ויוצרים קציצות בגודל אחיד.

6כשהרוטב מגיע לרתיחה מכניסים את הקציצות לתוך הסיר. מבשלים במשך 15 דקות על אש בינונית.

7לפני הגשת המנה יש לסחוט לימון מעל הקציצות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il