
קציצות סלמון ברוטב עגבניותמתכון לקציצות פילה סלמון וקינואה, מנה מתקתקה, מזינה ונפלאה לילדים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה: שמים את הקינואה בסיר קטן, מוסיפים 2/3 כוס מים ומבשלים במשך 20 דקות. מצננים מעט. 2שמים במעבד מזון את הסלמון, הקינואה והביצה ומעבדים היטב. מעבירים לקערה בינונית. 3קוצצים דק במעבד מזון את הבצל, הבטטה והכוסברה ומוסיפים לקערה עם הדג. מתבלים ומערבבים. 4בסיר רחב מערבבים 5 כוסות מים רותחים עם הסילאן והתבלינים ומביאים לרתיחה. בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומניחים בעדינות במים הרותחים. לאחר שכל הקציצות בפנים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. 5מגישים על מצע של אורז מלא, קינואה או פירה שורשים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |