אוכל
אוכל
דגים

דג מרוקאי של איבון

מנת דג אותנטית עם לימונים, כוסברה ופפריקה מתוקה

|מאסטר שף| פורסם16:34
המנה של איבון
Rating:4.568reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • דג דניס או לוקוס

  • גרגירי חומוס
  • 4 גמבה אדומה
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 10 שיני שום
  • לימון
  • 3 עגבניות גדולות
  • חבילת כוסברה
  • כף כורכום
  • כפית מלח
  • 2 כפות מלאות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1/3-1/5 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

1שמים שמן בסיר, חותכים את הגמבה והפלפל חריף לרצועות מאורכות, פורסים את העגבניות, חותכים 6 שיני שום ומטגנים כ 10-15 דקות. 2. כותשים את שאר שיני השום ולהוסיף לסיר.

3מוסיפים את התבלינים ביחד עם גרגירי החומוס. 4. בוחשים מידי פעם, מוסיפים את הדגים ופורסים עליהם טבעות של לימון מקולף. 5. קוצצים את הכוסברה, מוסיםיפים חצי ואת שאר הכוסברה מוסיפים בסוף הבישול.

6לכבות את האש..

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il