
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום הכי גבוה. 2מניחים את הכרוב על בסיסו וחורצים בו כוכב בסכין גדולה וחדה, כמעט עד הגזע. זולפים באיטיות שמן זית כך שיחלחל פנימה. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים תוספות, אם רוצים. 3מהדקים את כל צלעות הכרוב יחד ואורזים ביריעה גדולה של נייר אפייה. עוטפים בשתי שכבות של נייר אלומיניום ושולחים לתנור ל-4 שעות. מגישים לוהט. תגיות:כרוב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |