
סלט עם תוספת ממכרת של פטה פריכהאם במקרה חיפשתם תוספת חלבון שתשדרג לכם את הסלט היומיומי - עצרו, כי היא פה: קוביות קראנצ'יות של גבינת פטה סופר קלות להכנה שמקפיצות כל סלט כמה דרגות. זהירות, קיימת סכנת התמכרות |
המצרכים :לקוביות הפטה הקראנצ'יות:
לסלט ירקות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2חותכים את הפטה לקוביות בגודל של 1X1 ס"מ. 3מסדרים שלוש קערות נפרדות: אחת עם ביצה טרופה, שנייה עם קמח ושלישית עם פירורי לחם, אליה מוסיפים תימין, מלח ופלפל שחור. 4טובלים את קוביות הפטה בביצה, אחר כך בקמח, שוב בביצה ואז בפירורי הלחם. מעבירים את קוביות הפטה לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בשמן זית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות, או עד להזהבה. 5בינתיים מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. מוסיפים את קוביות הפטה הפריכות ומגישים. ** אפשר לזלף מעט דבש לפני ההגשה. סלט פטה פריכה|צילום: יעל קצב, mako אוכלממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |