אוכל
אוכל
מדור דל קלוריות

סלט עם תוספת ממכרת של פטה פריכה

אם במקרה חיפשתם תוספת חלבון שתשדרג לכם את הסלט היומיומי - עצרו, כי היא פה: קוביות קראנצ'יות של גבינת פטה סופר קלות להכנה שמקפיצות כל סלט כמה דרגות. זהירות, קיימת סכנת התמכרות

|mako| פורסם09:18
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקוביות הפטה הקראנצ'יות:

  • אריזת גבינת פטה בכמה אחוזי שומן שאוהבים (200-250 גרם)
  • ביצה טרופה
  • חצי כוס קמח
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חצי כפית תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • תרסיס שמן זית

לסלט ירקות:

  • חסה חתוכה לרצועות
  • עגבניות שרי חצויות
  • בצל סגול פרוס
  • אבוקדו חתוך לקוביות (לא חובה)
  • גבינה בולגרית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי לימון סחוט
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2חותכים את הפטה לקוביות בגודל של 1X1 ס"מ.

3מסדרים שלוש קערות נפרדות: אחת עם ביצה טרופה, שנייה עם קמח ושלישית עם פירורי לחם, אליה מוסיפים תימין, מלח ופלפל שחור.

4טובלים את קוביות הפטה בביצה, אחר כך בקמח, שוב בביצה ואז בפירורי הלחם. מעבירים את קוביות הפטה לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בשמן זית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות, או עד להזהבה.

5בינתיים מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. מוסיפים את קוביות הפטה הפריכות ומגישים.

** אפשר לזלף מעט דבש לפני ההגשה.

סלט פטה פריכהסלט פטה פריכה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il