
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן במחבת בינונית, מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים כ-2-3 דקות. 2מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן עד שהן מגירות נוזלים ומתכווצות. מורידים מהאש ומניחים בצד. 3מועכים בקערה גדולה את השעועית האדומה בעזרת מזלג. מוסיפים לשעועית את תערובת הבצל והפטריות והתבלינים, ומערבבים עד לאיחוד. 4מוסיפים את פירורי הלחם והביצים ומערבבים היטב. 5יוצרים מהתערובת 6 קציצות שוות בגודלן. מניחים על צלחת ומעבירים למקפיא ל-45 דקות. 6מחממים שמן במחבת עבה ומטגנים כל קציצה כ-3-5 דקות על אש בינונית או עד להשחמה. הופכים את הקציצות ומטגנים עד להשחמה. * מומלץ להגיש את הקציצה חמה בתוך לחמנייה עם עלי בייבי, עגבנייה פרוסה, בצל סגול, קטשופ וחרדל. >> בפעם שעברה הכנו פטאייר מנגולד ועדשים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |