אוכל
אוכל
מדור דל קלוריות

סלט תרד וזוקיני חם או קר

סלט ירוק חמצמץ עם ירקות ירוקים בשרניים ותוספות שאי אפשר לפספס איתן. אפשר לאכול אותו חם, אבל גם אין שום בעיה לאכול רק אחרי שמתקרר, רק שימו לב שאת הפירורים הקראנצ'יים אתם מפזרים רק ממש לפני ההגשה

|mako| פורסם11:01
Rating:4.521reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 זוקיני בינוניים, חצויים לאורך ופרוסים לחצאי עיגול
  • 2 כוסות עלי תרד טריים, קצוצים לרצועות
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית ממרח לימון כבוש

להגשה:

  • רבע כוס שקדים קלויים
  • כף פירורי לחם

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח 2025

1מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כ-3 דקות את פרוסות הזוקיני, עד להזהבה עדינה.

2מצרפים למחבת את התרד ושיני השום הכתושות ומערבבים עד לריכוך קל של התרד (מנסים שהתרד יישאר מעט פריך).

3מתבלים במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ולימון כבוש. מערבבים ומתקנים טעמים במידת הצורך.

4מסדרים את המנה בצלחת ומגישים עם שקדים קלויים ופירורי לחם מעל.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

אפשר להגיש חם ואין שום בעיה לחכות שיתקרראפשר להגיש חם ואין שום בעיה לחכות שיתקרר. סלט זוקיני ותרד|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il